Blomster speciellt för dig

I vår blomstervärld är varje bukett eller uppsättning lika unik som vår natur. Komponerade i samklang med varje säsong och just din personlighet. Alltid färskt och väldoftande från vår blomsterateljé. Levererade direkt till dig av våra Bloemsterbud och arrangerade på plats. Prenumerera och beställ direkt eller så besöker vi dig – en konsultation som aldrig kostar någonting. För regelbunden omsorg av ditt hem och arbetsmiljö eller som gåva. Ingen människa eller planta är den andra lik. Bloem har blomster speciellt för dig.

Fredrik Larsson och Daniel Pagmar närmade sig blomstervärlden från två olika håll. Uppe i norr studerade den unge Fredrik musik och upptäckte snart samma skönhet i växtriket som i romanserna han sjöng. Sedan dess har han delat sin tid mellan konserter och uppdrag som blomsterdekoratör – med uppdrag för ambassader, samarbeten med hovet och åtskilliga av spektakulära arrangemang – men också som föreläsare och trendspanare för bland annat Blomsterfrämjandet.

För Daniel började intresset när han under många år bodde nere i Sydafrika, där blomsterprakten runt Kapstaden är svår att undvika. En härlig kontrast till arbetet som VD inom digital media. Hemma i Sverige saknade han färgerna och dofterna. Inget kan lysa upp vardagen eller festen på samma sätt. Tillsammans bestämde sig Daniel och Fredrik för att få Stockholm att blomma. Därför finns Bloem.